Buluttepe’ye Yeni Çocuk Parkı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediyesi mahallelere yeni parklar kazandırmaya devam ediyor. İskenderun’da vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren İskenderun Belediyesi, Bulutttepe Mahallesi sakinlerinin ihtiyaçları doğrultusunda yeni bir park yaptı.

 

Halkın Hizmetine Açıldı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada, İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekiplerimiz Buluttepe mahallemizde bulunan 968 m2  alan üzerine kurulu  olan çocuk parkı içerisine basketbol sahası yapıldı. Yeni kondisyon aletleri takıldı. Park çevresine yeni duvar örme işi yapıldı. Çocuklar için yeni oyun grubu konuldu. Oyun grubu altına kauçuk zemin yapıldı. Yeni oturma bankları eklendi ve ayrıca parkın yeşil alanları düzenlenerek mahallemizde halkın hizmete açıldı. “dedi.

 

Park Çalışmalarımız Devam Edecek

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, hem çocukların hem de yetişkinlerin spor ve sosyal yaşantısını hareketlendirmek için modern, ferah alanlar oluşturmaya devam edeceklerini belirterek,”Şehir genelinde ihtiyaç önceliğine göre tespit edilen bölgelerde yürütülen park yapım çalışmalarında,  öncelik olarak çocukların sağlıklı bir şekilde oyun oynayabilecekleri oyun alanları, yetişkinlerin kullanabileceği fitness alanları, basketbol sahaları, bank ve kamelyalar yapılıyor. Yeni yaşam alanları ve park çalışmalarımız devam edecek”şeklinde konuştu.

Çocuklar için özel oyun gruplarının seçildiği park mahalle halkında büyük memnuniyet yarattı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.