Belen Belediyesi, ELOFF’da temsil edildi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belen Belediyesi, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin sembolü haline gelen Şehit Astsubay Ömer Halisdemir adına Elbistan Kaymakamlığı, Doğa Sporları ve Offroad Derneği (ELOFF) ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin koordinasonu ile düzenlenen offroad yarışına katılan İSKOOF’u destekledi. Geçtiğimiz haftasonu Kahramanmaraş Elbistan’da gerçekleştirilen ve renkli görüntülere sahne olan Offroad yarışı; Ekinözü ile Elbistan ilçeleri yol kavşağında özel olarak hazırlanan parkurdaki yarışa 20 ilden 70 sporcu katıldı.

Afşin Belediye Başkanı’ndan Başkan Vurucu’ya tablo
Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, zorlu bir parkurda gerçekleşen Eloff Yarışında Belen Belediyesi adına yarışan İskoff yarışçıları Menderes Şereflişan, Kenan İncedil, Okan Keskin, Önder Keskin Ahmet Murat Eğlen, Hakan Er, Murat Sever’e Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu’ya sunulmak üzere Esab-ı Keyf tablosunu törende teslim etti. 20 gruptan 70 yarışçının katıldığı yarışa katıldığı araçla İskoff ağırlığını hissetrirdi.. İskenderun Ofroad Kulübü (İSKOFF), desteklerinden dolayı Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu’ya teşekkürlerini iletti.

Başkan Vurucu: “Ömer Halisdemir’i saygıyla anıyoruz”
Offroad yarışlarının demokrasi şehitleri ve darbe girişiminin sembol ismi olan Şehit Astsubay Ömer Halisdemir adına düzenlenmesinin anlamlı olduğunu belirten Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, şunları söyledi:
“15 Temmuz’da terör örgütünün işgal planı geri tepmiş ve bozguna uğramıştır. Bu ihanete 15 Temmuz demokrasi şehitleri ve şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in çabaları ile dur dedik. Milletimiz bundan sonraki süreçte de halkımız darbele ve kalkışmalara dur diyecektir. Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’i ve tüm 15 Temmuz demokrasi şehitlerini rahmet ve saygıyla anıyoruz.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.