Sosyal medya eğitimi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın kaliteli ve nitelikli hizmet anlayışı ile hemşehrilerinin sorunlarının çözülmesi direktifleriyle hareket eden HBB İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı hizmet kalitesini arttırmak ve çalışanlarını her konuda daha donanımlı hale getirmek amacıyla çeşitli eğitim programları düzenlemeye devam ediyor.

HBB İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, belediye personellerini sosyal medya mecralarına dair konularda bilgilendirmek üzere 28 Eylül Çarşamba günü ‘Z Kuşağı ve Sosyal Medya Eğitimi’ isimli bir seminer düzenledi. HBB Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen sosyal medya kullanımına ilişkin istatistiki bilgilere ve kullanım alışkanlıklarına dair bilgilerin paylaşıldığı eğitim seminerine çok sayıda HBB personeli katılım gösterdi.

HBB çalışanları, yönetim danışmanı, eğitmen ve denetçi Cemal Erdem’in sunumuyla gerçekleşen ‘Z Kuşağı ve Sosyal Medya Kullanımı’ isimli eğitime yoğun ilgi gösterdi.

SOSYAL PAYLAŞIM AĞLARININ KULLANICI SAYISI GÜNDEN GÜNE ARTIYOR

Sosyal medyanın kullanımının her geçen gün arttığını ve milyarlarca insanın çeşitli paylaşım ağlarına üye olarak vaktinin çoğunu bu mecralarda harcadığını ifade eden Erdem, sunumunda Türkiye’ye ve Dünya’ya dair kullanıcı istatistiklerini paylaştı. Sosyal medya kullanımının çok küçük yaşlarda başladığına dikkat çeken Erdem, insanların fark edilmek, bilgiye kolay ulaşmak ve paylaşımda bulunmak amacıyla sosyal paylaşım sitelerine üye olduklarını belirtti.

HBB PERSONELLERİNİ DONANIMLI HALE GETİREN EĞİTİMLER DEVAM EDECEK

HBB İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, personellerin bilinçlendirilmesi ve hizmet kalitesinin arttırılmasına yönelik eğitim seminerlerinin devam edeceği bildirildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.