Başkan Vurucu; “Yaşlılara sevgi, saygı ve hürmet duyguları ile yaklaşılmalı”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü dolayısıyla yayılmadığı mesajda yaşlılarımıza, sadece bir günde değil, her gün hatırlaması, daima sevgi, saygı ve hürmet duyguları ile yaklaşılması gerektiğine dikkat çekti.

Yaşlılığın doğal bir yaşam süreci olduğuna işaret eden Başkan Vurucu; mesajında şu görüşleri dile getirdi:

“Yaşamın her evresi önemlidir. Yaşlılık çocukluk gençlik gibi gayet doğal bir dönemdir. Özellikle yaşlılık evresinde aile büyüklerimizi, çevremizdeki yaşlılarımızı koruyup kollayan onlara saygı ve saygı gösteren bir profil çizmeliyiz.”

Yaşlılarımızın yarın kaygısı duymadan güzel bir yaşam sürmesi gerektiğine vurgu yapan Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, “Bizlerin onlara güzel davranışlarda bulunması onları mutlu ve huzurlu yapacaktır. Zira bizim yaşlılarına önem veren bir kültürümüz var. Bizler, gençken daima yanımızda olan, bizleri bu günlere hazırlayan anne babamızdan ve çevremizdeki yaşlılarımızdan, sevgi, saygı ve şefkatimizi eksik etmeyelim. Yaşlılarımızı sadece bir günde değil, her zaman hatırlamalı, daima saygı ve hürmetle yaklaşmalıyız.

Hükümetimiz de yaşlılarımıza önem vermektedir. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımıza bağlı olarak hizmet veren yaşlı bakım merkezimizde, değerli büyüklerimiz devletimizin şefkatli kollarındadır. Bakanlığımız onlara en iyi şekilde bakmakta ve ihtiyaçlarını eksiksiz olarak gidermektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün kıymetli büyüklerimizin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü en içten duygularımla kutluyor; hayatlarının bundan sonraki dönemlerinde sağlıklı, huzurlu, afiyet dolu yaşam dileyerek, ellerinden saygıyla öpüyorum.” Dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.