İSKENDERUN’DAN ULUSAL KOORDİNATÖR

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Bahçeşehir Okulları İskenderun Kampüsü’nde Fen Bilgisi öğretmeni olan Mahmut Reyhani, Bahçeşehir Okulları Ortaokul Robotik Turnuva Koordinatörü olarak atandı.

Dünyada 80 ülkede, özgüven sahibi, sorgulayan, toplumsal sorunlara ekip halinde çözümler üretebilen bir gençlik yetişmesi hedefiyle düzenlenen FLL (First® Lego® League) etkinliği, Türkiye’de Bilim Kahramanları Derneği tarafından düzenleniyor.  Bireylere 21. yy becerileri kazandırmayı amaçlayan Bahçeşehir Okulları ilk olarak 2005 yılında Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi ile katıldığı FLL turnuvalarına, geçen yıl 48 Bahçeşehir takımıyla katılarak birbirinden değerli başarılara imza attı.

Bahçeşehir Okulları’nın hızla büyüyen turnuva çalışmalarının Ortaokul Turnuva Koordinatörlük görevi, Robotik ve Proje Koordinatörlüğü görevinden ayrılan Emine Bozkan tarafından, İskenderun Kampüsü Fen Bilimleri öğretmeni Mahmut Reyhani’ye devredildi.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Bahçeşehir Okulları İskenderun Kampüsü Müdürü Mustafa Uçan, Mahmut Reyhani’yi kutladı, başarılarının devamı dilerken, Bahçeşehir Okulları’nda disiplinlerarası çalışmaların desteklendiğini, bunların başında da robotik ve kodlama çalışmalarının geldiğini belirtti. İskenderun Bahçeşehir Koleji robotik takımlarının da iki yıldır FLL’ye katıldığını, hatırı sayılır başarılar elde ettiğini, bu yıl da takımların çalışmalara başladığını, hedeflerini her geçen yıl daha da büyüttüklerini sözlerine ekledi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.