Deliçay’da bakım onarım

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Dörtyol Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Devlet Su İşleri (DSİ) sorumluluğunda bulunan Deliçay köprüsü bakım onarım ve alt yapı çalışmalarına başladı.

Geçtiğimiz ay içerisinde ilçemizde yaşanan sel felaketi sonucu hasar gören E-5 üzerinde bulunan Deliçay köprüsü, Dörtyol Belediyesi ekiplerince yeniden alt yapısı oluşturularak bakım onarımına başlandı. Dörtyol Belediyesi kendi sorumluluğunda olmamasına rağmen vatandaşlarımızın mağdur olmaması adına sorumluluk ortaya koyarak köprünün alt yapısı, bakımı, onarımı ve yağmur suyunun borularla çayın içerisine akışını sağlayacak yağmur suyu borularını yerleştirerek çalışmalarını tamamlayacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, “Geçtiğimiz ay yaşanan sel felaketi sonucu ilçemizin bazı noktalarında ciddi sıkıntılar yaşanmıştı. Bunlardan birisi de E-5 olarak tabir ettiğimiz yol üzerinde bulunan Deliçay köprüsüydü. Deliçay köprüsü bağlantı borularının işlevini yitirmiş olması sebebiyle yağmur suları çay içerisine tahliye edilemiyordu. Biz de Dörtyol Belediyesi olarak sorumluluk ortaya koyduk ve Deliçay köprüsü ile ilgili yapılması gereken ne varsa yapıyor. Fen İşleri Müdürlüğümüzün özverili çalışması ve yaptıkları fizibilite raporları sonucu çalışmalarımızı başlattık. Dörtyol Belediyesi olarak vatandaşlarımızın mağdur olmaması için var gücümüzle çalışıyoruz. Hemşericilik bilincimiz bunu yapmayı gerektiriyor. Keşke Dörtyolumuzda bazı kurumlarda bu şekilde çalışsa. Daha güzel bir Dörtyol için tüm kurumların özveriyle çalışmaya devam etmesi gerekiyor. Biz vatandaşlarımıza karşı sorumluluğumuzun farkındayız. Dörtyol için ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırız. Bizi İzlemeye Devam Edin” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.