Başkan Toksoy, “Açemler, Vatan Ve Bayrak Aşkı İle Eğitim Veriyor.”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Dörtyol Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezleri (AÇEM) 2016-2017 eğitim-öğretim yılına başladı.

Dörtyol Belediye Başkanlığı geçen yıl Eylül Ayı’nda hizmete açtığı Açemler, yıl içerisinde yaptığı çalışmalar ile vatandaşlardan ve veliler büyük takdir topladı. Bu sene ikinci yılına başlayan Açemler yine vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Şu anda dört mahallede hizmet veren Açemlerde en yakın zamanda 4 mahalle daha eklenerek bu sayının çoğalması bekleniyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Açemlerde şu anda 150 öğrenci kayıt yaptırmış bulunuyor. Bu sene yoğun talep üzerine öğrenci havuzunu genişleten Dörtyol Belediyesi, sabahçı öğlenci olmak üzere tam gün eğitim öğretim hizmeti vermekte.

 

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının başlamasına ilişkin bir açıklama yapan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, “ Öncelik 2016-2017 eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu yıl ikinci yılını geçirecek olan Anne Çocuk Eğitim Merkezlerimiz de pazartesi gününden itibaren hizmete başladı. Sosyal Belediyeciliğin gereği olarak sorumluluk bilinciyle hizmete başlattığımız Anne Çocuk Eğitim Merkezlerimiz vatandaşlarımızdan büyük ilgi gördü. Başarılı geçen bir yılın ardından Dörtyol Belediyesi olarak da bu senin çok başarılı geçeceğine inanıyorum. Şu anda bizlere başvurarak kayıt yaptıran öğrenci sayımız 150’yi geçmiş bulunmakta. Bu ilgiden dolayı öncelikle vatandaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Onlara ve tüm Dörtyol’a layık olmaya çalışıyoruz. 4 olan Açem sayımızı inşallah en yakın zamanda 8’e çıkartacağız. Otistik çocuklarımızı unutmadan onlarında eğitim alabileceği bir merkezimizi en yakın zamanda hizmete geçireceğiz. Yaptığımız tüm hizmetleri Sevdamız Dörtyol sloganı ile hayata geçiriyoruz. Vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum.” Dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.