Azganlık’da Belediye hizmetleri

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, halka hizmet noktasında gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti.

Başkan Seyfi Dingil, Azganlık’ da Muhtar Murat Saraç ile birlikte Azganlık bölgesinde belediye tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Çalışmalar Hızlı Bir Şekilde Sürüyor

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçenin farklı noktalarında çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Çalışmalarımız plan ve programlara uygun biçimde devam ediyor. Birimlerimiz hız kesmeden yol, kaldırım,bakım , onarım ve çevre düzenleme çalışmalarını devam ettiriyor. Başlanan işlerin hemen hizmete sunulması için büyük gayret gösteriyoruz. Biz, başladığımız işin hızlandırılması, en kısa sürede tamamlanması ve vatandaşlarımızın kullanabileceği hale getirilmesi için çalışmaları yerinde inceliyor ve denetimlerimizi yapıyoruz” dedi.

Ortak Akıl İle Çalışlıyoruz

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ortak akıl ile tüm sorunların çözüldüğünü belirterek,” mahallelerde yapılan hizmetleri muhtarlarımız ile istişare ediyoruz. Onların fikirlerini alıyor görüş alışverişinde bulunuyoruz. Hepimizin amacı halka hizmettir. Başka bir amacımız yok. Bu aziz millet hizmetin en güzelini hak ediyor. Çalışmalarımız her yerde hızlı bir şekilde devam edecek” diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.