Vali Ata’ya hoşgeldin ziyaretleri

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Valiler Kararnamesi ile Hatay Valiliği’ne atanarak 19 Eylül 2016 Pazartesi günü yeni görevine başlayan Hatay Valisi Erdal Ata hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etti.
Bu ziyaretler kapsamında ilk olarak Hatay Milletvekili Mehmet Necmettin Ahrazoğlu Erdal Ata’yı 20 Eylül 2016 Salı günü makamında ziyaret etti. Vali Ata gerçekleşen ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek Mehmet Necmettin Ahrazoğlu ile bir süre sohbet etti. Ahrazoğlu ise kabulünden dolayı Vali Ata’ya teşekkür ederek yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu.
21 Eylül 2016 Çarşamba günü saat 13.30’da ise Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı A. Kadir Teksöz ve Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, Vali Ata’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Karşılıklı iyi dileklerin iletildiği ziyarette Hatay Valisi Erdal Ata ilimizin ticari hayati ve esnafın sorunları hakkından başkanlardan bilgi aldı.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.