Seyfi Başkan’dan Topaca’ya plaket

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ankara Valiliği görevine atanan Hatay Valisi Ercan Topaca’ya hizmetleri için teşekkür ziyaretinde bulundu.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Vali Topaca’ya görevi süresince Hatay ve İskenderun’a kattığı değer ve hizmetler için teşekkürlerini iletti.

Başkan Seyfi Dingil,” İlçemize yapmış olduğunuz hizmetler ve desteklerinizden ötürü şahsım ve İskenderun halkı adına Valimize teşekkür ediyoruz. Yeni görev yerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Valimizin Ankara’da da başarılı bir şekilde görev yapacağına inanıyoruz.” dedi.

Vali Topaca ise Hatay insanını yürekten ve gönülden sevdiğini belirterek,” Hatay gibi güzel bir ilde görev yapmak bizleri onurlandırmıştır. Hataylı dost ve hemşerilerime teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Allah’a emanet olsun. İskenderun halkına selamlarımı saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil, Vali Topaca’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

 

 

 

 

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.