Kaymakam’dan şehit ailesi  ve gaziler onuruna iftar

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Ramazan ayı münasebetiyle Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın’ın ev sahipliğinde, İlçemizde ikamet eden Şehit Ailesi ve Gazilerimiz onuruna iftar yemeği verildi.

İftar yemeğine; Kaymakam Abdulaziz Aydın, Şehit Aileleri ve Gazilerimiz, Garnizon Komutanı J.Yzb.Salih Aygün, Belediye Başkanı Adnan Vurucu ile eşi Yüksel Vurucu, Resmi Daire Amirleri, Merkez Mahalle Muhtarları ile Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri katıldı.

Davetlilerle yakından ilgilenen Kaymakam Abdulaziz Aydın;  Görevimin dördüncü yılında bir iftar programında daha sizlerle aynı çatı altında bulunmak, sizlerle zaman geçirmek benim için çok güzel bir duygu. Bir rahmet ve bereket ayı olan mübarek ve mukaddes Ramazan Ayının ortasına ulaşmış bulunuyoruz. Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu ise cehennem azabından kurtuluşa vesile olan, yardımlaşma ve paylaşma duygularının doruğa ulaştığı güzel bir ayı idrak diyoruz. İnşallah nice ramazanları huzur ve sağlıkla, ağız tadıyla birlikte yaşarız. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz müddetçe, birbirimizi gönülden anlamaya çalıştığımız müddetçe inanıyorum ki hiç bir güç bizi yıkamayacak, bölemeyecektir. Yeter ki bir olalım, birlik olalım, diri olalım” dedi.

Bugünkü davetimizi kırmayarak buraya kadar geldiğinizden ötürü hepinize çok teşekkür ediyorum, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm gazi ve şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaşayanlarımıza sağlık, sıhhat ve afiyet diliyorum, diyerek konuşmasına son verdi.

Program sonunda, Kıbrıs Gazisi İbrahim Çopur tarafından Kaymakam Aydın’a, 1915 yılında Türk Askerinin Belen’e girişini gösteren tablo hediye edildi.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.