MKÜ İdari Genel Değerlendirme Toplantısı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya Başkanlığında 2015-2016 eğitim öğretim dönemi genel değerlendirme toplantısında fakülte, enstitü ve yüksekokul sekreterleri birimlerinin genel durumu hakkında yönetime bilgiler verdi.

Üniversitemiz Rektörlük toplantı salonunda gerçekleşen ve Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Erhan Yengil ile Genel Sekreter Yardımcılarının da katıldığı toplantıda Üniversitede idari açıdan görülen ve yaşanan aksaklıkların neler olduğu, bunların çözümü hakkında alınacak önlemler toplantıya katılanlar tarafından görüşüldü, tartışıldı ve öneriler alındı.

Üniversitemiz Genel Sekreterlik görevine yeni atanan Doç. Dr. Erhan Yengil ve yardımcılarının birimlerin sekreterleri ile tanışma, ihtiyaç belirleme, sorunları dinleme ve çözüm yolu arama şeklinde gerçekleşen toplantıda; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, idari yöneticilere, akademik ve idari personel ile ilgili mevzuatları çok iyi bilmeleri gerektiği konusunda önemli uyarılarda bulunarak sorunların çözümü konusunda mevzuatın kendilerine yol göstereceğini ifade etti.

Üniversitenin kalite konusunda önemli bir çalışma başlattığını aktaran Rektör Kaya, yöneticilerin de kaliteden taviz vermemelerini istedi. Yöneticilere birimlerindeki idari çalışanlarla çok iyi iş akışı sağlamaları ve çalışanların üniversitenin belirlediği kaliteyle bütünleşmeleri gerektiğini de sözlerine ekledi.

Toplantıda ayrıca iş sağlığı ve güvenliği, satın alma, doğrudan alım ve güvenlik gibi konulara da yer verildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.