BAŞKAN SEYFİ DİNGİL BİLAL ERDOĞAN’LA GÖRÜŞTÜ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İstanbul Fatih’te TÜRGEV tarafından düzenlenen iftar ve mezuniyet programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan’la görüştü.
TÜRGEV GENÇLERE YENİ UFUKLAR AÇIYOR
Başkan Seyfi Dingil, TÜRGEV’in gençlere yeni ufuklar açtığını belirterek, “TÜRGEV, öğrenciler için yaptırdığı yurtlar ve misafirhanelerle çok önemli bir vakıf. Yurtlar ve okullarında verilen bilimsel, sanatsal, kültürel, sportif faaliyetlerle yeni Türkiye’nin inşasına katkıda bulunacak, uluslararası platformlarda söz sahibi olabilecek, özgüveni tam, köklerinin farkında olan, tarihini, kendini ve hedefini iyi bilen, araştıran, üreten, girişimci gençler yetiştirmeyi kendine düstur ediniyor. Bu kapsamda gençlere yeni ufuklar açan vakfınızın çalışmalarını takdir ediyor ve sizlere başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
EĞİTİMİ VE GENÇLİĞİ ÖNEMSİYORUZ
Erdoğan ise eğitime ve gençlere büyük önem verilmesi gerektiğini belirterek,” Sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerinin desteklenmesi gerekir. Bu hizmetler insanlarımızın şevki, desteği olmasa bu yerlere gelemez. Herkesi sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerine katkı sunmaya, en azından okul aile birliklerinde görev yapmaya davet ediyorum. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyor, İskenderun halkına sizlerin nezdinde sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.