Palmiye, basın ve sağlıkçılar iftarda buluştu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Özel Palmiye Hastanesi yönetimi ve doktorları basın mensupları ile iftar davetinde bir araya geldiler. Barış, sevgi ve hoşgörü kenti Hatay da sağlık alanında nitelikli, yüksek standartlı ve etik değerler ışığında güvenilir sağlık hizmeti sunma gayretinde olan İskenderun Özel Palmiye hastanesi, personeline ve gazetecilere iftar verdi.

skenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve basın mensupları davet edildi. Palmiye hastanesi yönetim kurulu başkanı Başhekim Yılmaz Şahutoğlu yönetim kurulu üyeleri Serdar Kirmit ve Seval Kirmit Yazar, ve doktor kadrosunun katıldığı yemekte birlik ve beraberlik mesajları verildi. Yemek sonrası konuşan Baş Hekim Dr Yılmaz Şahutoğlu Özel Palmiye Hastanesi olarak nitelikli, yüksek standartlı ve etik değerler ışığında güvenilir sağlık hizmeti sunmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. Palmiye hastanesi olarak bölgenin sağlık hizmeti ihtiyaçlarına her alanda cevap verme noktasında hastanenin fiziki alanlarını teknik alt yapısını ve hekim kadrosunu büyüttüklerini belirten Şahutoğlu bölge halkının kendilerine gösterdikleri teveccüh nedeni ile son derece memnun olduklarını ve bu ilgi ve güvene layık olacaklarını dile getiren Şahutoğlu çalışanları ile doktorları ile yönetimi ile ve bölge halkı ile birlikte Palmiye hastanesinin büyük bir aile konumuna geldiğini sözlerine ekledi. Şahutoğlu ayrıca bu iftar daveti vesilesi ile yaklaşmakta olan ramazan bayramının halkımıza huzur ve esenlikler getirmesi dileklerinde bulunarak desteklerinden dolayı basın mensuplarınada teşekkür etti.

Palmiye hastanesi yönetim kurulu başkanı Cemil Kirmit te yaptığı kısa konuşmada basın mensuplarına ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.