Belen Belediyesi araç filosunu güçlendiriyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belen’de başarılı çalışmalara imza atan Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, devraldığı borçlu belediyeyi ayağa kaldırıyor. Belediyenin araç filosunu güçlendiren Başkan Vurucu,  belediyecilikte hizmetin önemine dikkat çekerek, güçlü bir belediye ve güçlü bir hizmet için donanımlı bir araç filosunun önemine vurgu yaptı. Belen Belediyesinin araç filosunu güçlendirdiğine vurgu yapan Başkan Vurucu, iki çöp kargo aracı, bir tanker, bir Ford Kargo kamyon, bir greyder araç filosuna kattı.  Belen Belediyesi, bir BEKO (kazıcı-yükleyici) ve bir de süpürge aracını bir ay içerisinde araç filosuna katacak.

“Her geçen gün araç parkımızı zenginleştirdik”

Belediyeciliğin hizmet demek olduğunu söyleyen Başkan Adnan Vurucu, “Önümüzdeki süreçte inşallah tüm eksikliklerimizi gidereceğiz.” Dedi.

Belen Belediyesini yönetmeye geldiğinde araç filosunun zayıf olduğunu, geldiği günden bu ana kadar araç parkını zenginleştirmek için gayret ettiğini belirten Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Belediye binasının önünde şu konuşmayı yaptı:

Sizler de biliyorsunuz ki araç parkı olmadan hizmet etmek mümkün değil. Araç parkımız olmazsa hizmet de olmuyor.  Sulama aracımızın olmamasından dolayı geçen yıl yollarımızı sulayamıyorduk. Bu sulama aracımız ile bu yaz mevsiminde yollarımızın sulama işlerini yapacağız. Sulama aracımız yokken, Hatay Büyükşehir’den bazen itfaiye aracı istiyorduk. Birçok defa Hatay Büyükşehirden itfaiye istememize rağmen bazen olumlu bazen de olumsuz yanıtlar aldık. Araç yetersizliğinin sıkıntılarını şu ana kadar hep beraber yaşadık.

Sulama aracımızın temin edilmesinde; Hükümetimizin, Çevre Şehircilik Bakanımızın, müsteşarımızın ve bölge milletvekillerimizin katkıları olmuştur. Belediyemize şu ana kadar verdiği desteklerden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah bu desteklerin devamı gelir.

Araç parkımızı zenginleştirecek bir girişimimiz de Beko almak için oldu. Beko için kredi onaylandığını duyduk. İnşallah yakın zamanda araç filomuza Beko’yu da katacağız. Her almış olduğumuz araç ilçemize hizmet demektir. Yeni aracımızın hayırlı, uğurlu olmasını, kazasız, belasız kullanmanızı, ilçemize hayırlı hizmetler yapmasını diliyorum.” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.