Başkan Seyfi Dingil’den Meclis Üyelerine İftar

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ramazan ayı dolayısı ile meclis üyelerine iftar yemeği verdi.

Ramazan ayı dolayısı ile toplumun farklı kesimleri ile iftar sofrasında bir araya gelen Başkan Seyfi Dingil, bu kez meclis üyeleriyle bir araya geldi.

Hepimizin Amacı Halka Hizmet

Ramazan ayında düzenlenen organizasyonların birlik ve beraberliği pekiştirdiğini ifade eden Başkan Seyfi Dingil, ramazan ayının birlik beraberlik kardeşlik ayı olduğunu belirterek,” İskenderun’umuza hizmet eden meclis üyelerimizle birlikte el ele vererek İskenderun’u daha iyi hizmetler verme gayesi içerisindeyiz. Yaşadığımız bu birlik ve beraberlik süresince güzel hizmetlerde bulunacağımızın temennisindeyim. İftar programımıza katılım gösteren tüm meclis üyelerimizin şimdiden ramazan bayramlarını kutluyorum.  Aileleri ile birlikte sağlık ve sıhhat içerisinde nice Ramazan bayramları yaşamalarını diliyorum” dedi.

İSKENDERUN BÜYÜK BİR AİLE

Başkan Seyfi Dingil,” Her zaman söylüyorum, İskenderun büyük bir aile. Bu akşam da, İktidarıyla, muhalefetiyle, bu ilçe insanı için çalışıp hizmet veren arkadaşlarımıza, katıldıkları için teşekkür ediyorum. Bu mübarek Ramazan ayında Rabbim birliğimizi, dirliğimizi ve kardeşliğimizi bozmasın. Ülkemizi milletimizi korusun.” şeklinde konuştu.

İftar yemeğine katılan meclis üyelerinin, masalarını tek tek ziyaret eden Başkan Seyfi Dingil, konukları ile tek tek ilgilendi.

Düzenlenen iftar yemeğine Meclis Üyelerinin ve eşleri de katıldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.