Başkan Savaş, Kırıkhan’da iftarda

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, paylaşım, bereket, huzur ve rahmeti gönüllerde yaşatan mübarek Ramazan Ayı münasebetiyle bereketli iftar sofralarını il genelinde hemşehrileriyle buluşturmaya devam ediyor.

 

KIRIKHANLILAR ORUÇLARINI, HBB’NİN KARDEŞLİK SOFRASINDA DUALAR EŞLİĞİNDE AÇTI

 

Maneviyatı yoğun eşsiz etkinliklerle Ramazan Ayının özüne uygun bir şekilde yaşanmasına vesile olan Başkan Savaş’ın öncülüğünde kurulan ‘Kardeşlik Sofrası’nın son adresi Kırıkhan ilçesi oldu.

 

Gerçekleşen iftar etkinliğine Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Hatay Milletvekili Birol Ertem, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, HBB Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ahmet Dolğun, HBB Muhtarlar Daire Başkanı Derviş Kezat, HBB Kırıkhan Bölge Koordinatörü Orçun Kılıçoğlu ve çok sayıda Kırıkhanlı katılım gösterdi.

 

HBB Mehter Takımı’nın marşları eşliğinde iftar menüsü olarak çorba, türlü, pilav, lokma ve hurma ikram edilen Kırıkhanlılar, dualar eşliğinde oruçlarını açtı.

 

SEYRİNE DOYUM OLMAYAN ‘MAHALLEDE RAMAZAN’ ETKİNLİKLERİNE KIRIKHANLILARDAN BÜYÜK İLGİ

 

İnsan odaklı sosyal belediyecilik anlayışından hareketle hizmetler sunan Başkan Savaş, HBB Kültür ve Sosyal işler Daire Başkanlığı’nın organize ettiği ‘Mahallede Ramazan’ etkinlikleri çerçevesinde “Şair Ahmet Coşkun ile Hasbihal” programını iftar sonrasında Kırıkhan Çarşamba Pazarı yerinde vatandaşlarla buluşturdu.

 

Ramazan’a unutulmayacak bir heyecan getiren etkinlikler, Hacivat-Karagöz’ün atışmalarından oluşan renkli sahne gösterisiyle start aldı. Kenya Akrobasi Topluluğunun nefes kesen, birbirinden heyecanlı akrobatik hareketleri, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı. Orta oyununun Tuzsuz Deli Bekir karakteri büyük beğeni toplarken, Köçek Dansı ve ardından sahne alan eşofmanlı Şevket Hoca tiplemesi de izleyenlere eğlencesi bol dakikalar yaşattı.

 

Halk dansları ve semah gösterilerinin de yer aldığı programda, ‘İftara Doğru’ adlı skeç ve ateşbazın yürekleri ağza getiren mükemmel şovu, Kırıkhanlılara hafızalara kazınan keyifli bir gece yaşattı.

 

ŞAİR AHMET COŞKUN VE SANATÇI DAVUT CAN AKYÜZ’DEN MUHTEŞEM PERFORMANS

 

Gecenin finalinde şair ve aynı zamanda ses sanatçısı olan Ahmet Coşkun’un duygulandıran şiirleri ile Sanatçı Davut Can Akyüz’ün has yorumuyla hayat verdiği türkülere Kırıkhanlılar hep bir ağızdan eşlik etti.

 

KIRIKHANLILARDAN, BİRLİK VE BERABERLİĞİ PEKİŞTİREN ETKİNLİKLER SUNAN BAŞKAN SAVAŞ’A MÜBAREK RAMAZAN VESİLESİYLE TEŞEKKÜR

 

Birbirinden nitelikli ve eğlenceli Ramazan etkinlikleriyle buluşturulan Kırıkhanlılar, 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı’nda birlik ve beraberlik içinde, kardeşçe, huzurla ve bir arada vakit geçirilmesine vesile olan Başkan Savaş’a teşekkür ederek hayır dualarında bulundular.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.