Başkan Savaş, İGEV’de eğitim istişaresinde

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, eğitim konusunda birtakım istişarelerde bulunmak üzere İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV) Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.

Gerçekleşen görüşmeye Başkan Savaş’ın yanı sıra İGEV Başkanı Şefik Uyar ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu katıldı.

BAŞKAN SAVAŞ: BİLİMLE, KÜLTÜRLE, SANATLA, SPORLA YOĞRULMUŞ KALİTELİ BİR EĞİTİMLE ÇOCUKLARIMIZI YETİŞTİRMEMİZ GEREKİYOR

Eğitime verdikleri desteklerin yanında altyapı ve üstyapısıyla imrenilen bir kent oluşturma çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Başkan Savaş, “Hatay’ın bilgi birikimi yüksek bir kent olabilmesi ülkemizin aydınlık bir gelecek oluşturabilmesi için bilimle, kültürle, sanatla, sporla yoğrulmuş kaliteli bir eğitimle çocuklarımızı yetiştirmemiz gerekiyor. Her türlü eğitim projesine destek olmaktan memnuniyet duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

“İSKENDERUN İÇİN SÖYLENEN ‘DAĞIN ÖTEKİ TARAFI’ SÖYLEMİNİ HİZMETLERİMİZLE ORTADAN KALDIRDIK”

Sunulan hizmetlerle ilgili olarak da mini bir brifing veren Başkan Savaş, “İskenderun’da yaşayan vatandaşlarımıza kanalizasyon şebekesi, arıtma tesisleri ve içme suyu şebekeleri ile çözümler üretmek için aktif bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Önceden İskenderun için dağın öteki tarafı şeklinde rahatsız edici bir söylemle karşılaşırdık. Ancak hemşehrilerimiz, Büyükşehir Belediyesinden sonra bunun ortadan kalktığını, diğer ilçelere ne yapılıyorsa İskenderun’a da fazlasıyla yapıldığına şahit oldu. Yaptığımız hizmetleri ilçe farkı gözetmeksizin herkese eşit ölçüde sunmaya gayret ediyoruz” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.