Bahçeci’den Başkan Savaş’a ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay’ın bir sanat kültür şehri olarak toplumsal gelişimine katkılar sunan ve medeniyetin hoşgörünün farklı renklerin bir arada huzurla yaşadığı toplumumuza yeni eserler üreten bu yolda emek harcayan herkese destek olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş sanatçılarla buluşuyor.

RESSAM BAHÇECİ’DEN BAŞKAN SAVAŞ’A NEZAKET ZİYARETİ

Hatay’ın sanatsal faaliyetler anlamında öncü bir şehir olma noktasında önemli atılımlar gerçekleştirilmesine ön ayak olan Başkan Savaş, 15 Haziran Çarşamba günü Hatay temalı eserleri, portre çalışmaları ve mitolojik temaları kendine has yorumuyla tuvale döken başarılı ressam Canseven Bahçeci’yi HATMEK’teki çalışma ofisinde ağırlayarak bilgiler aldı.

BAHÇECİ, BAŞKAN SAVAŞ’A YAĞLI BOYA TABLOSU HEDİYE ETTİ

Gerçekleşen ziyarette Ressam Bahçeci, Hatay’ın kültürel sosyal ve sanatsal organizasyonlarla tanıtımına katkı sağlayan, sanatçılara ve sanata gönül veren sanatseverlere sağladığı desteklerden dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a kendi yapmış olduğu “Vakıflı Köyü” temalı yağlı boya tablosunu hediye etti ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.