“Jandarmamız; hukuk, adalet, insan hakları ve demokratik değerlere sahiptir”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 177. Yılı dolayısı ile mesaj yayımladı.

Ülkemiz ve milletimizin huzurunu, can ve mal güvenliğini;  zaman mefhumu gözetmeksizin görevini büyük bir özveriyle yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın 177. kuruluş yıldönümünü  kutlamanın gurur ve mutluluğunun yaşandığını belirtti.

Kaymakam Özyiğit, Türk Jandarma Teşkilatının, vatan sevgisi, iyi eğitimli personeli, modern donanımı, disiplini, kabiliyeti ve görev anlayışıyla daima takdiri hak etmiş ve aynı zamanda  her geçen gün daha da bağlılık gösterdiğine dikkat çekerek, milletimizin gönlünde özel bir yere sahip olmayı başardığını söyledi.

Kaymakam Özyiğit mesajında şu görüşlere yer verdi:

Kurulduğu günden bu yana, köklü birikimi, tecrübesi ve fedakâr mensuplarıyla halkımızın mutluluğu için  gece-gündüz demeden cansiperane çalışarak onurlu bir görevi ifa eden Jandarma Teşkilatı mensuplarımızın,  bu özverili çalışmaları sayesinde toplum olarak huzur ve güven içindeyiz.

Gücünü yasalardan ve desteğini aziz milletimizden alan Türk Jandarma Teşkilatımız, vatan sevgisi, iyi eğitimli personeli, modern donanımı, disiplini, kabiliyeti ve görev anlayışıyla daima takdiri hak etmiş ve aynı zamanda hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik değerlere her geçen gün daha da bağlılık göstererek  milletimizin gönlünde özel bir yere sahip olmayı başarmıştır.

 

Köklü geçmişinden beri yüksek ruh ve şuurla görev yapan Jandarma teşkilatımız, suç ve suçlu ile mücadelede gösterdiği üstün başarı ile birlikte verdiği sosyo-kültürel hizmetlerle de halk ile devlet arasında önemli bir köprü görevi oluşturmuştur. Bu başarılı çalışmalar vatandaşlarımızın emniyet güçlerine olan güven ve desteğini daima arttırmaktadır.

Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasında bu güne kadar hiçbir tehdide boyun eğmeden görevini yerine getiren kahraman Jandarmamız, bundan sonra da üstlendiği zorlu görevi başarıyla sürdüreceğine yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Jandarma Teşkilatımızın 177. kuruluş yıldönümünü içten dileklerimle kutluyor, bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmet ve tazimle; kahraman gazi ve emeklilerimizi minnetle anıyor, halen görevi başında bulunan teşkilat mensuplarına da sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.