HBB’NİN İFTAR SOFRASI KUMLU’DA

Published on:  /   Yorum yapılmamış

11 Ayın Sultanı mübarek Ramazan Ayı münasebetiyle Hatay’ın 15 ilçesinde birlik ve beraberliğe teşvik eden kardeşlik sofralarını vatandaşlarla buluşturan Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), gönüllerin nuru rahmet ayında, paylaşım kültürüyle birlikte yaşamamıza vesile olan bereketli iftar sofraları kurarak halkla bütünleşiyor.

Ramazan Ayı’nın beşinci gününde HBB’nin Kumlu’da kurulan bereketli iftar sofrasına, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali ve çok sayıda Kumlulu vatandaş katılım gösterdi.

KUMLULU VATANDAŞLAR, KARDEŞLİK SOFRASI’NDA RAHMET VE BEREKET AYININ HUZURUNU DOYASIYA YAŞADI

Gerçekleşen iftar etkinliğinde, HBB Mehteran Takımı’nın marşları eşliğinde Kumlululara, çorba, tavuk, pilav ve tulumba tatlısından oluşan iftar menüsü ikram edildi.

Semaya açılan ellerin ve edilen duaların eşliğinde açılan oruçlar ve daha sonra edilen şükür duaları ile vatandaşlar rahmet ve bereket ayının maneviyatı ile huzurunu doyasıya yaşadı.

KUMLULULAR, HATAY’IN BÜTÜNLÜĞÜNÜ, BİRLİK VE BERABERLİĞİNİ ATTIĞI HER ADIMDA HİSSETTİREN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR ETTİ

Kumlulu vatandaşlar, Ramazan Ayı’nda oruçlarını birlik ve beraberlik içerisinde açmalarına vesile olarak, Hatay’ın bütünlüğünü attığı her adımda hissettiren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a hem sunduğu hizmetlerden hem de Hatay’ı birlik içerisinde geleceğe huzur içinde taşımasından dolayı iftar etkinliğinde görevli HBB ekipleri aracılığıyla teşekkürlerini ilettiler.

HBB’NİN BEREKETLİ KARDEŞLİK SOFRASI VE RAMAZAN EĞLENCELERİ 13 HAZİRAN PAZARTESİ GÜNÜ ALTINÖZÜLÜLERLE BULUŞACAK

HBB yetkilileri, bir sonraki iftar etkinliğinin 13 Haziran Pazartesi günü Altınözü Yenişehir Mahallesi Pazar Caddesi’nde gerçekleşeceğini belirterek, Kardeşlik Sofrası’na ve eski Ramazanları yaşatacak eğlencelere tüm vatandaşların davetli olduğunu kaydettiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.