Fen Edebiyat Öğrencilerinin Müzikli Mezuniyet Töreni

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi 2015-2016 eğitim öğretim yılı sonunda mezun olmaya hak kazanan öğrencileri için çok amaçlı kapalı spor salonunda mezuniyet töreni düzenledi. Oldukça renkli geçen törende Fen Edebiyat Fakültesi öğrencilerinden oluşan topluluk coşkulu bir müzik dinletisi gerçekleştirdi.

Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından başlayan törende bir konuşma yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, öğrencilere hayatta başarıyı yakalamaları için çok çalışmaları gerektiği vurgusunu yaptı. Günümüz Türkiye’sinde iyi bir iş sahibi olabilmenin nitelikten geçtiğini işaret eden Rektör Kaya, öğrencilere kendilerini sadece devlet işine şartlandırmamalarını özel sektörde de büyük iş imkânlarının olduğunu söyledi. Öğrencilere, ailelerine ve Ülkelerine karşı sorumlulukları olduğunu belirten Rektör Kaya, her zaman doğru ve dürüst bir şekilde çalışmalarını ve hiçbir zaman pes etmemelerini kaydetti.

Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Mert’in de konuştuğu törende Mert, öğrencilere “Dört yıllık öğrenim süresince çok fazla şey öğrendiğiniz fakülte yaşantınızda size öğretilenlerin kapının anahtarı olduğunu, bu anahtarla kapının biraz aralandığını ancak esas kapıyı tamamen açıp, içeriye girmenizin, sizlerin bundan sonraki gayretlerinizle olacağını hatırlatmak isterim. Bu da mesleğinizle ilgili gelişmeleri yakından takip etmeniz, aldığınız teorik bilgileri pratikle birleştirmeniz, kısaca kendinizi güncellemenizle mümkün olacaktır.” dedi.

Konuşmaların ardından dereceye girenlere protokol üyeleri tarafından diplomaları ve başarı belgeleri verildi. Diplomalarını alan tüm öğrenciler keplerini havaya fırlattı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.