BESYO 2016 Mezuniyet Töreni Türk Sporunun Geleceği Emin Ellerde

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 

MKÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 2015-2016 eğitim öğretim döneminde mezun olmaya hak kazan öğrencileri için çok amaçlı kapalı spor salonunda mezuniyet töreni düzenledi.

Törende bir konuşma yapan Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Önlen öğrencilere mezuniyetin bir son olmayıp başlangıç olduğunu vurgulayarak, “Burada kazandığınız mesleki tecrübe, bilgi ve birikiminiz ile önümüzdeki dönemde dinamikliğiniz ve yaratıcılığınız ile ülkemizin geleceğine yön vereceksiniz. Hayatınızda yeni bir başlangıç oluşturan bu önemli ve mutlu gününüzde hepinizi yürekten kutluyorum. Aldığınız diploma ailenizin, sizin, eğitimcilerinizin emek ve özverisinin gurur verici buluşmasını temsil ediyor.” dedi.

Prof. Dr. Önlen Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencilerinin takım sporları ve bireysel müsabakalardaki başarılarına da dikkat çekerek, öğrencilerin takım sporlarında; 4 birincilik, 2 ikincilik, 5 üçüncülük; bireysel müsabakalarda; 5 altın, 3 gümüş ve 8 bronz madalya kazandığını aktardı.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Alper Aslan da Yüksekokulun 4 bölümü ve 7 programından toplam 220 öğrenciyi mezun etmenin gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Aslan öğrencilere önümüzdeki dönemde ülkemizin dört bir yanında farklı iş kollarında profesyonel çalışma hayatına başlayacaklarını ve bu anlamda ülkemize ve milletimize yararlı olacaklarını sözlerine ekleyerek yeni yaşamlarında başarılı çalışmalar diledi.

Konuşmaların ardından dereceye girenlere diplomaları ile birlikte plaket takdimi yapıldı. Tüm öğrencilerin de diplomalarını almalarının ardından hep birlikte kepler havaya atıldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.