Batıl Aşk Filminin çekimleri başladı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Medeniyetlere ev sahipliği yapan ve birçok kültürü hoşgörüsüyle barındıran kadim şehir Hatay’da çekilecek olan ‘Batıl Aşk’ isimli sinema filminin çekimlerine başlandı.

ÇEKİM EKİBİ, BAŞKAN SAVAŞ’IN DA ROL ALACAĞI FİLMİN BÜYÜK YANKI UYANDIRACAĞINA İNANIYOR

Yapımcılığını Onebe Film Yapımcısı Burhan Kaya’nın üstlendiği senaristliğini ise Sultan Nil’in yaptığı film çekim ekibi, Antakya Özsüt Kültür ve Sanat Merkezi’nde çekimlere başladı. Ünlü isimlerin yanı sıra Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın da rol alacağı ‘Batıl Aşk’ adlı ses getirecek film için Hatay’a gelen geniş kapsamlı ekip ilimizde en iyi şekilde ağırlanıyor.

HATAY’IN TARİHİ YAPISINA HAYRAN KALAN ONEBE FİLM MENSUPLARI, BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Hatay’ın tarihi yapısı ve kültürel zenginlikleri karşısında hayran kaldıklarını belirten Onebe Film yapımcıları, çekim ekibi ve oyuncular, tarih kokan şehir Hatay’da film çekmekten mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Onebe Film Şirketi ayrıca, Başkan Savaş’a sunduğu desteklerden dolayı da teşekkürlerini ilettiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.