Başkan Culha: “Hizmette öncelik sırasını önemsiyoruz”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın İskenderun PAC Meydanı olan battı- çıktı projesi ile ilgili görüşlerini anlattı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin, ihtiyaçları ve öncelikleri dikkate alarak ilçelere hizmet götürdüğünü ifade eden Başkan Culha, İskenderun’da yapımı tamamlanan köprülü kavşak projesinin ardından hayata geçirilecek olan PAC Meydanı battı- çıktı projesi ile şehrin hem modern bir görüntüye kavuşacağını, hem de trafik akışının rahatlayacağını ifade etti.

Köprülü kavşak projesinin yanı sıra PAC Meydanı Battı – Çıktı Projesi ile İskenderun trafiğinin daha da rahatlayacağını ifade eden Başkan Nazım Culha, “Özellikle AVM – Adliye – Arsuz yolu ciddi sıkıntılıydı ve çok sayıda  ölümlü kazalara sebebiyet verdi. Köprülü kavşağın açılmasıyla İskenderun – Arsuz trafiğinde inanılmaz bir rahatlama oldu. Site yoğunluğu olan ilçemizde özellikle yazın artan trafik yükü de burada ciddi bir sıkıntı yaratıyordu.  Şimdi ise ciddi anlamda rahat bir trafik akışı var.  Bunun üzerine öngörülen Pac Projesi de tamamlandığında şehre baktığınız zaman modern bir kent görüntüsü göreceksiniz, hem trafik akışı devam edecek, hem de özellikle İskenderun – Adana istikametine gelen araçlar için ulaşım daha da kolaylaşacak.  Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Lütfü Savaş’a yatırımlardan ve projelerinden dolayı teşekkür ederim. İskenderun ve Arsuz iç içe girmiş, birbirinden ayrıt edilmesi mümkün olmayan iki ilçe..Dolayısıyla ilçelerimizdeki sıkıntılar birebir bizleri etkiliyor. Bütün Hatay’ı incelediğinizde,  hizmet temelinde Hatay’da tespit edilen ihtiyaçlar ne ise bu sorunlara anında müdahale ediliyor. İskenderun’daki bu iki projeyi üst üste koyduğunuz zaman 120 milyon liralık bir yatırım yapar. Bu da bir yılda yapılan yatırımın hemen hemen üçte birine tekabül ediyor.  Bizler, büyükşehir belediyemizin il genelindeki tüm ilçelere yaptığı yatırımları destekliyoruz.  Dolayısıyla büyükşehir ilçelerde siyasi temelde değil, ihtiyaç temelinde, öncelikleri dikkate alarak hizmet yapıyor” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.