Antakya belediyesinden iftar sofrası

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci mübarek ramazan ayı münasebetiyle Antakya Belediyesi’nce organize edilen İftar Sofrası programlarında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Her akşam farklı bir mahallede iftar sofrası kuran Antakya Belediyesi, bu kez de Akasya Mahalle sakinleri ile Antakya Belediyesi’nce onarımı yapılan semt pazarı yerinde bir araya geldi.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ve eşi Nursel Kimyeci’nin katılarak ev sahipliği yaptığı program, Kuran-ı Kerim tilaveti, semazen gösterisi ve tasavvuf dinletisi eşliğinde gerçekleşti.

Antakya Belediyesi Mobil Mutfak aracılığı ile hazırlanan iftarlıklar tüm mahalle sakinlerine ikram edildi.

Programa katılan mahalle sakinleri ile tek tek ilgilenerek hallerini hatırlarını soran Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Ramazan ayının bolluk, bereket, rahmet ve birlik, beraberlik ayı olduğunu bu nedenle Antakya Belediyesi olarak böylesine mübarek bir ayda hemşerileri ile kucaklaşmaktan, aynı sofrada oruç açmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

İftar sonuna kadar devam eden programda Başkan Kimyeci ve eşi Nursel Kimyeci mahalle sakinleri ile birlikte oruçlarını açarak iftarlarını yaptıktan sonra, günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.