Pac Mega Projesi Eylül’de başlayacak

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 Hatay Büyükşehir Belediyesi İskenderun İlçesinde büyük bir projeye daha imza atıyor.
Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapımı planlanan İskenderun İlçesi; İsmet İnönü Kavşağı, Ulucami Caddesi ve Tayfur Sökmen Kavşaklarındaki entegre battı-çıktı projesi ve geometrik düzenleme çalışmalarıyla ilgili tanıtım ve bilgilendirme toplantısı 07.06.2016 tarihinde saat 14:00’da İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
Toplantıya, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü SAVAŞ, HBB Ulaşım Daire Başkanı Muhammed İkbal POLAT, Arsuz Belediye Başkanı Nazım ÇULHA, Belen Belediye Başkanı Adnan VURUCU, ev sahibi İTSO Başkanı Levent Hakkı YILMAZ ile birlikte çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve dernek üyesi katılım gösterdi.Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü SAVAŞ, proje ile ilgili; ”
2016 Eylül-Ekim aylarına yapımına başlanılması planlanan proje, İskenderun halkına ve yolu İskenderun’dan geçecek olan tüm halkımıza şimdiden hayırlı olmasını diler, gösterecekleri sabırdan dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.