“Terörden beslenenlere lanet olsun”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

TÜGİAD Başkanı Rahmi Çuhacı, İstanbul’da bugün sabah saatlerinde yaşanan acımasız saldırıyı lanetledi. İnsanların özellikle işbaşı yapma saatleri seçilerek yapılmış bu saldırı, sadece güvenlik güçlerimizi değil masum insanlarımızı da hedef alarak terör gruplarının alçaklığının da bir göstergesidir.

 

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Başkanı Rahmi Çuhacı, İstanbul’da gerçekleştirilen terör saldırısı sonrasında bir açıklama yaparak terörün ideolojisi, iyisi, kötüsü olmaz dedi. Alçak saldırıda yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yakınları ve Türk halkına başsağlığı diledi. Saldırıda yaralananlara acil şifalar dileyen Çuhacı, söz konusu saldırının güvenliği ve huzuru sağlamak için görev yapan Emniyet Mensuplarını ve milletimizi hedef almıştır. Bu tür insanlık dışı saldırılar, milli bütünlüğümüzü bozmasına izin vermemeliyiz dedi.

 

Bu hain saldırıda hayatını kaybeden güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor, tüm vatandaşlarımızın huzurlu bir Ramazan ayı geçirmesini temenni ediyorum.”

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.