Nuri Üysen Ortaokulu inşaatı 32 derslikli

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun’un Hayır sever iş adamı Nuri Üysen tarafından yaptırılarak Milli Eğitim Bakanlığına hibe edilecek olan Nuri Üysen Ortaokulu’nun inşaatı 4. katına ulaştı. Şantiyeyi ziyaret eden Üysen özverili çalışmalarından dolayı Müteahhit Halil Ercan ve ekibine teşekkür etti.

 

Nuri Üysen ile Hatay valisi Ercan Topaca arasında 25 ocak tarihinde protokolü imzalanan Nuri Üysen Ortaokulu’nun inşaatı planlandığından hızlı ilerliyor. Devlet ihalelerinde iki yıllık bir süreçte bitirilebilen 32 derslikli ortaokul binası 2017 şubat ayında bitirilmesi planlanıyor. Eşi Nejla Üysen ile birlikte şantiyeyi ziyaret eden Nuri Üysen çalışmalarla ilgili Müteahhit Halil Ercan’dan bilgiler aldı. 31 Mayıs’ta Hatay Valisi Ercan Topaca’nın da katılacağı bir temel atma töreninin planlandığını ancak inşaatın hızlı bir ilerleme sürecinde olması ve 4. katın yapımına başlanması nedeni ile temel atma töreninin iptal edildiğini dile getiren Nuri Üysen “Sizlerin de gördüğünüz gibi inşaatın 4. katı bitmek üzere. Halil Ercan beyin bizlere verdiği sözleri yerine getirdiğini görüyoruz. Temel atma sürecini hızlı bir şekilde geride bırakan ve bu süreçte özveri ile çalışan Halil Ercan ve buradaki tüm çalışanları kutluyorum inşallah okulumuz planlanan tarihten önce bitmiş olacak” dedi.

ÜYSEN ÇİFTİNE KURBAN KESİLDİ

İnşaat sürecini başarılı bir şekilde yürüttüklerini dile getiren Müteahhit Halil Ercan Nuri Üysen beye ve müstakbel eşi Nejla hanıma çok teşekkür ediyorum şantiyeye gelerek bizleri mutlu ettiler. Gittiğimiz her yerde Nuri Bey’e olan ilgi alaka ve sevginin yansımaları ile karşılaşıyoruz. Yoğun bir çalışma içerisindeyiz inşallah 2017 şubat ayına Nuri Üysen beyin adına şanına yakışır bir okul teslim edeceğiz. Devlet ihaleleri ile yapılan inşaatlar normalde iki yıllık bir süreç ama biz 8 aylık bir süreçte okulu her şeyi ile teslim edeceğiz şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.