Sigortacılar Kaymakam Özyiğit’i ziyaret etti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Sigorta Acenteleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Keleş ve beraberindeki heyet, “16-22 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası” münasebetiyle İlçemiz Kaymakamı H.Hasan Özyiğit’i makamında ziyaret etti.

 

23 Mayıs 2016 Pazartesi günü saat: 11.30’da gerçekleşen ziyaret esnasında sosyal güvenlik unsurlarının insan hayatındaki önemine değinen Yasin Keleş, derneğin faaliyetleri hakkında da bilgi paylaşımında bulundu.

 

Ziyaret dolayısıyla memnun olduğunu ifade eden Kaymakam Özyiğit, “Vatandaş odaklı hizmet anlayışı çerçevesinde çağdaş standartlarda sosyal güvenlik sistemini oluşturan ve sürdüren dolayısıyla toplumda ortak bir sosyal güvenlik bilincinin artırılmasına katkı sağlayan Sosyal Güvenlik Kurumu ile bu alanda hizmet veren kurum ve kuruluşların, bireylerin beşikten mezara kadar vazgeçemeyeceği en önemli hizmet alanı olduğunu” belirtti.

 

Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle; Sosyal güvenlik alanında vatandaş odaklı hizmet anlayışı çerçevesinde özveriyle hizmet eden tüm çalışanlarımız, tüm işçi, işveren ve emeklilerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın “Sosyal Güvenlik Haftası”nı gönülden tebrik ettiğini de sözlerine ekleyen Kaymakam Özyiğit, vatandaşlarımızın memnuniyetinin sağlanması noktasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.