Belen’de 19 Mayıs kutlamaları

Published on:  /   Yorum yapılmamış

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 97. Yıldönümü Kutlamaları, saat 08.30’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtına sunulması ile başladı.

belen 19 mayıs  (5)

Kutlama programına havanın yağışlı olması sebebiyle saat 09:00’da Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Garnizon Komutanı J.Yzb.Salih Aygün, Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Siyasi Partilerin İlçe temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluşların Daire Amirleri, Okul Müdürleri, bir grup öğrenci ve vatandaşların katılımı ile Belediye Düğün Salonunda devam edildi.

 

belen 19 mayıs  (3)
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili İlker Yanık’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması, Belen Anadolu Lisesinden bir öğrenci tarafından Atatürk’ün Gençliğe Hitabesinin okunması, şiir okunması, Kutlama Haftası çerçevesinde düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmaları ile spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi, Belen Belediyesi taekwando kulubü sporcularının gösterisi ile program sona erdi.

belen 19 may.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.