HBB Spor Kompleksi Ve Yaşam Merkezi’nde Kayıtlar Başladı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin(HBB) sportif bir sorumluluk üstlenerek Hatay halkına kazandırdığı Türkiye’nin en büyük ve kapsamlı ikinci spor tesisi ve yaşam merkezi olarak gösterilen dev kompleksinden vatandaşların faydalanması  için, sporun çeşitli branşlarında kayıtlar almaya başladı.

BAŞKAN SAVAŞ’IN GENÇLERİ SPORA TEŞVİK EDEN DEV HİZMETİ BÜYÜK TAKDİR TOPLUYOR

Hatay’ın ulusal ve uluslararası sportif organizasyonlarda boy göstermesi ve söz sahibi olabilmesi için büyük çaba harcayan sporcuların müsabakalara her anlamda hazır çıkabilmeleri için katkı sunan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın  verdiği destek ve teşviklerle  Hataylılara  hizmet veren HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi, gençleri spor sayesinde kötü alışkanlıklardan uzak tutuyor.

KAYIT YAPTIRMAK İSTEYENLER, FOTOĞRAF, NÜFUS CÜZDAN FOTOKOPİSİ VE SAĞLIK RAPORU İLE BAŞVURU YAPACAK

Fitness – kondisyon merkezi, yüzme havuzu, sauna ve Türk Hamamı olmak üzere 4 alanda kayıtlar almaya başlayan komplekste geniş imkanlarından yararlanarak spor yapmak isteyen vatandaşların, nüfus cüzdanı fotokopisi, öğrenim belgesi fotokopisi ve sağlık raporu ile başvuru yapmaları yeterli olacak.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.