HAZ CHOCOLATE & PATİSSERİE açıldı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

“Çikolota” filminden etkilenen Eda Topalkara, kardeşi Deniz Topalkara ile birlikte hayallerini gerçeleştirdi… “Ufak bir Fransız köyündeki gündelik yaşam, buraya yeni taşınan gizemli bir genç kadın ve kızı sayesinde bir anda değişiverir. Oldukça kasvetli ve monoton günler geçiren kasaba halkı, anne-kızın birlikte açtıkları son derece sevimli çikolata dükkanı sayesinde, farkında olmadıkları bambaşka bir hayatla tanışmalarını” anlatan filmden yola çıkan iki kız kardeş, çikolata ile HAZ dolu bir yolculuğa çıktılar…

İskenderun iş yaşamında her geçen gün sayıları daha da artan kadın girişimcilere bir yenisi daha eklendi. El yapımı çikolatalar konusunda usta, kız kardeşi Eda Topalkara ile bir araya gelen Deniz Topalkara İskenderun’da birbirinden nefis lezzetlere sahip çikolatalarla tanışmak isteyenler için  HAZ CHOCOLATE &Patisserie adlı mekanı İskenderun’a  kazandırdı.

haz cikolota (2)

Yedi Mayıs Cumartesi günü İskenderun Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ın açılışını yaptığı HAZ Chocolate birbirinden değerli misafirlerini ağırladı. Limonlu, vişneli, likörlü, fındıklı, pralinli, portakallı, zencefilli, acı biberli, frambuazlı, karamelli, sürülebilir katkısız, bitter, sütlü, beyaz ve daha birçok çeşit çikolataların ikram edildiği açılışta genç yaşlı, çoluk çocuk herkes kendine uygun tatları deneme fırsatı buldu.

 

Tamamı el yapımı ve organik olan, hiçbir katkı maddesi içermeyen dolgulu ve dolgusuz birbirinden nefis çikolataların sunulduğu HAZ CHOCOLATE Namık Kemal Caddesi No:58 de tüm çikolata severleri bekliyor.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.