Prime Mall’da 23 Nisan coşkusu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Primemall İskenderun Alışveriş Merkezi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı temalı 3. Geleneksel Pastel Boya Resim Yarışması ve Jimnastik gösterisi ile 2 gün boyunca Çocuk Bayramını büyük bir coşku ile kutladı.

23 Nisan Cumartesi günü İskenderun Jimnastik Spor Kulübü minik öğrencilerinin düzenlediği muhteşem gösteri izleyenleri adeta büyüledi. Bu muhteşem görsel şovun yanı sıra gün boyunca büyük küçük herkese Mustafa Kemal Atatürk rozeti hediye edildi.

24 Nisan Pazar günü gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı temalı Pastel Boya Resim yarışmasına 5-6 yaş grubundan 160 çocuk katıldı. Minik ressamlar resimlerini çizerken ailelerin heyecanı görülmeye değerdi.

Yarışmada 1. Olan Ayşemine Yılmaz keman, 2. olan Zeynep Tuana Özel gitar ve 1 aylık gitar kursu, 3. olan Defne Tuana Durmaz gitar kazanırken tüm minik ressamlar cesaretlerinden dolayı madalya, boyama kitabı ve boya ile ödüllendirildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.