Kimyeci, Saraycık Mahalle sakinleriyle buluştu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci Kutlu Doğum Haftası münasebeti ile Saraycık Mahalle Camisinde Cuma namazı kılarak, namaz sonrasında mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Antakya Belediyesi tarafından Kutlu Doğum haftası münasebeti ile Ulu Cami, Yeni Sanayi Sitesi Cami ve Saraycık Mahalle Cami’de etli pilav ikramı, mehteran bölüğü dinletisi ve Kuran-ı Kerim tilavetleri vatandaşlara huzur dolu saatler yaşattı.

 

Cuma namazı ve devamındaki etli pilav ikramının yapıldığı programa AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve Saraycık Mahalle sakinleri katılım gösterdi.

 

Kutlu Doğum haftası münasebeti ile organize edilen etli pilav ikramı programında Başkan Kimyeci Saraycık Mahalle sakinleri ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu, Kutlu Doğum Haftası’nın Peygamber Efendimizi anlamak ve anlatmak adına nadide günlerden olduğunu dile getirdi. Başkan Kimyeci konuşmasının devamında böyle mübarek günlerde vatandaşlarla bir araya gelerek aynı sofrada, aynı duada buluşmanın maneviyatı güçlü bir duygu olduğunu ifade etti.

 

Başkan Kimyeci ve AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal programa katılan vatandaşlarla uzun süre sohbet ederek, bir istekleri olup olmadığını sorduktan sonra mahalleden ayrıldılar.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.