HATAY EVLAD-I FATİHAN YÖRÜKLERİ DERNEK AÇTI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 

Hatay Büyükşehir Beldiye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, yörüklerin haklarını bir çatı altında savunmak ve bir arada toplanmalarını amaç edinen Hatay Evlad-ı Fatihan Yörükleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin açılış törenine katılım gösterdi.

 

Gerçekleşen açılış törenine Başkan Savaş’ın yanı sıra, Kırıkhan Kaymakamı Hasan Gözen, Kırıkhanlı ve Hassalı mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

 

BAŞKAN SAVAŞ: BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE KASTEDEN TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNÜ LANETLİYORUM

 

Açılış töreninde konuşan Başkan Savaş, “Yörük hemşehrilerimizi temsil edecek bu derneğin coşkulu bir açılışla faaliyete geçmesini isterdik ancak maalesef yüreğimiz yanıyor, bugün Yayladağı’nda bir şehidimiz var. Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kasteden terörün her türlüsünü lanetliyorum” dedi.

 

“YÖRÜK HEMŞEHRİLERİME DERNEĞİN FAALİYETLERİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM”

 

Konuşmasına devam eden Başkan Savaş, “Açılışta emeği geçen tüm yönetim kuruluna teşekkür, tüm yörük dostlarımıza derneğin hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah bundan sonra şehit haberi gelmemesi temennisi ile hepinize kurduğunuz bu derneğin faaliyetlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.