Erbakan anısına Hatıra ormanı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Anadolu Gençlik Derneği Hatay Şubesi 54’üncü Hükümetin Başbakanı Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan anısına Hatıra ormanı oluşturuldu.

 

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in kutlu doğumu yıl dönümü münasebetiyle Anadolu Gençlik Derneği Hatay Şubesi, Antakya Karlısu mahallesinde “571 genç ile 571 fidan” sloganı adı altında 571 fidanı toprakla buluşturdu.

 

Çalışkan, Anadolu Gençlik Derneği Hatay Şube Başkanı Serkan Bulut, Saadet Partisi Hatay il Başkanı Mustafa Eğe, Nehir Derneği Başkanı Mehmet Aksu ve birçok Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileriyle yüzlerce davetli katıldı.

 

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Anadolu Gençlik Derneği Antakya Şube Başkanı Mehmet İncecik katılan herkese teşekkür etti.

 

Daha sonra söz alan Saadet Partisi GİK Üyesi Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, burada çok anlamlı bir etkinliğin hazzını yaşadıklarını belirterek, “Bugün hem kutlu doğum haftasında Peygamberimizin dünyaya teşriflerinin yıldönümünde doğun günü anımsatarak 571 adet fidanın toprakla buluşması sağlanacak, hem de Türkiye’ye büyük hizmetleri olmuş olan Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan adına hatıra ormanı olması, onun fikirlerinin, ideallerinin hayata geçmesi ve gelecek nesillere aktarılması için önemlidir” dedi.

 

Çalışkan, ayrıca ilk emri oku olan bir dinin mensubu olarak Anadolu Gençlik Derneğinin, gençlerin eğitimli, donanımlı insanlar olması hususunda gösterdiği gayretinin bir parçası olarak hatıra ormanının okuma grupları adına yapmasını son derece anlamlı bulduğunu ifade ederek, bu vesileyle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.