Başkan Yaman: ” VATANDAŞ RENCİDE EDİLMEMELİ”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile Defne Belediyesi tarafından kurulan sosyal marketlerin katılımcı, paylaşımcı ve sosyal dayanışmayı esas alan bir anlayışla çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, yardımların vatandaşı rencide etmeden ulaştırılması gerektiğini savundu.

 

Sosyal belediyecilik anlayışının bir yansıması olan dayanışma örneğini Defne ilçesinde sergilenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yaman, farklı bir yöntemle yürüttükleri sosyal market anlayışını sürdürmede kararlı olduklarını ifade etti.

 

Dar gelirli ailelerin yararlandığı sosyal marketlerin, diğer alışveriş noktaları gibi düzenlendiğini vurgulayan Başkan Yaman, “Sosyal Markete gelen aileler, kendilerine ait Sosyal Market Üye kartı ile alışverişini yapıp, gidiyor. Puan sistemi ile çalışan projemizin en önemli özelliği sadece giyimden ibaret olmaması. Geçim derdine düşmüş aileler, gıdadan temizlik maddesine kadar ihtiyacı olanı kendisine ayrılan puan oranında alabiliyor” dedi.

 

Sosyal dayanışma bilincini güçlendirmeyi amaçladıkları bu projenin başarıyla gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Yaman, “İhtiyaç sahibi aileleri desteklemek, onların hayatını kolaylaştırmak, topluma katmak başlıca görevimizdir. Bu paylaşımları vatandaşı rencide etmeden yürütmekte kararlıyız” ifadesini kullandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.