İnönü İlkokulundan Bayırbucaklılara yardım

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İnönü Ortaokulu öğrencileri tarafından, Bayırbucak Türkmenlerine gıda yardımı yapıldı. Bu anlamlı yardım için düzenlenen törende İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil minik yürekli yardımseverleri yalnız bırakmadı. Okul bahçesinde düzenlenen törene İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven, İHH Şube Başkanı Ahmet Yetim ve davetliler katıldı.

 

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği İskenderun Şube Başkanı Ahmet Yetim, okulun bahçesinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, yapılan yardımın kardeşlik duygusundan geldiğini söyledi.

 

İnönü Ortaokulu Müdürü Savaş Tikel ise yardıma muhtaç insanlara yardım etmenin toplumun görevlerinden olduğunu belirterek böyle durumlarda el birliğiyle hareket edilmesi gerektiğini söyledi. Törende bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, öğrencilerin anlamlı bir yardıma yüreklerini ortaya koydukları için duyduğu memnuniyeti ifade ederek şunları söyledi;”sizlerle gurur duyuyorum. İskenderun adına önemli bir yardım kampanyasına destekte bulundunuz. Bayırbucak’ta büyük sıkıntılar yaşanıyor. İnşallah sizlerin bu davranışı toplumda bir bilinç oluşturur ve yardımların devamı gelir”dedi. Okunan duanın ardından, İskenderun İnönü Ortaokulu öğrencilerinin topladığı gıdalar, kamyona konularak Bayırbucak Türkmenlerine gönderildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.