Kariyer Günlerinin konukları Atlas Enerji’den

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları İskenderun Temsilciliği, düzenlediği “Kariyer Günleri” etkinliğinin konukları; Atlas Enerj İnsan Kaynakları Şefi Özcan Bayçelebi, Atlas Enerji Makine Mühendisi Nuri Gökalp Yazar,  Atlas Enerji İnsan Kaynakları Uzmanı Hakan Keleş oldu. Etkinliğin sonunda ise Temsilcilik Kurucusu Mustafa Cihan Emir,  konuklara plaket sundu.

Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları İskenderun Temsilciliği tarafından düzenlenen “Kariyer Günleri” etkinliğinin konukları Atlas Enerji’de görevli yetkililer katıldı. Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları İskenderun Temsilciği kurucusu Mustafa Cihan Emir, gençlerin mesleklerinde ilerleyebilmeleri için dil dilmesinin zorunluluk haline geldiğini özellikle de mesleki İngilizce’nin her geçen gün önem kazandığına işaret etti.

Kariyer Günleri etkinliği öncesinde konuşan Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları İskenderun Temsilciliği Kurucusu Cihan Emir,  gençlere yurtdışında İngilizce öğrenmelerini kapılarının “AIESEC” ile açıldığını belirterek gençlerin dil öğrenmesindeki öneme vurgu yaptı.

Atlas Enerji İnsan Kaynakları Uzmanı Hakan Keleş ve Özcan Bayçelebi, Etkili Mülakat Teknikleri, Makina Mühendisi Nuri Gökalp Yazar sektör konusunda gençleri bilgilendirdi.

amerikan kultur iskenderun (1)

İnsan Kaynakları Uzmanı Hakan Keleş, gençlere “Mülakat Teknikleri, CV Hazırlama” ile ilgili sunum yaptı. Keleş, “Kendinize güvenin, dürüst ve açık olun, olduğunuz gibi görünün ve göründüğünüz gibi olun” diyerek gençlerin iş görüşmelerinde kendilerini iyi ifade etmelerinin yollarını göstererek, mesleki ilerlemede; çok iyi İngilizce bilmenin gereklilik olduğunu anlattı. Seminerlere katılmalarını gençlere öneren İnsan Kaynakları Uzmanı Hakan Keleş, “Bonus toplar gibi seminerlere katılın ve sertifika toplayın. CV’ye başarılarınızı yazın. Kalkın-gidin-CV’nizi verin” dedi.

amerikan kultur iskenderun (2)

“Mesleki ilerleme stajda öğrenilenlerle gerçekleşir”

Atlas Enerji Makine Mühendisi Nuri Gökalp Yazar,  “Teknik İngilizce mesleğinizde ilerlemede çok önemli” dedi. Nuri Gökalp, “Meslek Ve Sektör Bilgisi” hakkında gençleri bilgilendirdi. Staj döneminin önemli olduğuna gelecekteki ilerleme de stajda öğrenilenler çok faydalı. Sunumunu meslekleri anlatan video ile destekledi. Gökalp, daha sonra, gençlerden aldığı sorularla konuşmasını yönlendirdi.

Kariyer Günleri sunumunun sonunda Amerikan Dil Kültür Yabancı Dil Kursu İskenderun Temsilciliği Kurucusu Mustafa Cihan Emir ise konuklar; Atlas Enerj İnsan Kaynakları Şefi Özcan Bayçelebi, Atlas Enerji Makine Mühendisi Nuri Gökalp Yazar,  Atlas Enerji İnsan Kaynakları Uzmanı Hakan Keleş’e plaket sundu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.