“Kanatsız Melekler” resim sergisi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Ressam Pelin Özal Baki’nin, İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği yararına Prime Mall’da düzenlediği “Kanatsız Melekler” resim sergi ilgi gördü.

kmcydernegi (1)

Serginin açılışını; İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Av. Nalan Akkülah, İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, Ressam Pelin Özal Baki ve dernek üyeleri ile konukların katılımıyla gerçekleşti.

kmç-serdi

Sergiden elde edilen geliri, çocuklarımıza yönelik projelerde kullanılmasına olanak tanıyan Ressam Pelin Özal Baki’ye teşekkür eden İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, serginin anlamlı bir amaca hizmet edeceğini belirterek katkısı olan herkese teşekkür etti. Sergiye ülke genelinden ressamların da tablolarıyla katılarak destek vermeleri gücümüze güç kattı. Sergiye destek veren ressamlarımıza, Ressam Pelin Özal Baki’ye, Mersin’den gelerek sergimize katılan konuklarımıza, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Levent Hakkı Yılmaz’a ve sergimize destek veren tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Sergi İskenderun Halk Eğitim Merkezi bünyesinde yağlı boya resim yapan kursiyerler ve resim öğretmenleri Fadıma Eren tarafından, Mersin’den ve İskenderun dışından da birçok kişi tarafından ziyaret edildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.