İşitme engellilerden HBB’YE ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hürriyet İşitme Engelliler Ortaokulu Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkan Vekili Serdar Güven’i makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyarete, Hürriyet İşitme Engelliler Okul Müdürü Ahmet Gökşen, Beden Eğitimi Öğretmeni Gül Yılmaz, Özel Eğitim Öğretmeni Çetin İzgi ve Okullar Arası İşitme Engelliler Türkiye Finali’nde dereceye giren 6 öğrenci katılım gösterdi.

GÜVEN: “HATAY’I SPOR KENTİ YAPMA ADINA PROJELERİMİZİ HIZLA HAYATA GEÇİRİYORUZ”

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren HBB Başkan Vekili Güven, “Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman spora destek veriyoruz. Hatay’ı spor kenti yapma adına projelerimizi hızla hayata geçiriyoruz. Müsabakalara giden okullarımızın araç problemlerini gidererek başarılı olmalarının önünü açıyoruz. Müsabakalardan madalyalar alarak gelen öğrencileri görmek bizleri çok mutlu ediyor. Sizlerin de elde ettiği başarılar ve madalyalar bizleri çok mutlu etti. Hepinizi başarılarınızdan dolayı tebrik ederim” ifadelerini kullandı.

GÖKŞEN: “ANTALYA’YA GİTMEMİZE LOJİSTİK DESTEK VEREN HBB’YE TEŞEKKÜR EDERİM”

Hürriyet İşitme Engelliler Okul Müdürü Gökşen de yaptığı konuşmada, “Öğrencilerimiz işitme engelliler fakat hayattaki her zorluğu aşarak bizlerin de desteğiyle başarılarına güç katıyorlar. Atletizm ve masa tenisinde göstermiş oldukları başarıdan dolayı onları tebrik ediyorum. Ayrıca diğer spor dallarında da çalışmalar gerçekleştirerek onları hayata kazandırmak istiyoruz. Antalya’daki müsabakalara katılarak kupalarımızı hakkımızla aldık. Antalya’ya gitmemize lojistik destek veren Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederim” dedi.

İŞİTME ENGELLİLER OKULU, BAŞKAN VEKİLİ GÜVEN’E ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

Gerçekleştirilen nezaket ziyaretinin sonunda Başkan Güven dereceye giren sporculara hediye vermesinin ardından, Hürriyet İşitme Engelliler Okulu tarafından Başkan Vekili Güven’e çiçek takdim edildi

.IMG_5201

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.