112 personeli kahvaltıda buluştu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

22-28 Mart Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik haftası Kapsamında Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri  (Paramedik) Derneği Hatay İl Başkanlığınca kahvaltı programı düzenlendi. Düzenlenen programa Hatay İl Sağlık Müdürü Dr.Sebahattin Yılmaz, Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Oğuz Ekinci, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Hüseyin Vural, 112 İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr.Hüseyin Bayramoğlu, Sendika temsilcileri ve acil sağlık sistemi çalışanları ve öğrenciler katıldılar.

Programda konuşma yapan ATT DER Hatay İl Başkanı Burhan DAŞKIN; “ Biz her yıl 22-28 Mart haftasını Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik haftası olarak eğlenceler ile kutluyorduk. Bu yıl ülkemizin içinde bulunduğu durum nedeni ile şehitlerimizin ve patlamalarda ölen vatandaşlarımızın acısını hala yüreğimizde hissederken genel merkezimiz tarafından Türkiye’nin hiçbir yerinde eğlence yapılmaması kararı verilmiştir. Bizde bu özel haftamızda “ Birlik ve Beraberlik” kahvaltısı adı verdiğimiz program ile meslektaşlarımız ile buluşmaya karar verdik. Bu özel günümüzde aramızda bulunarak bizi yalnız bırakmayan Sayın İl Sağlık Müdürümüz ve kurumumuzun değerli yöneticilerine teşekkür ederim” Dedi.

Programda Türkiye genelinde düzenlenen Altın Ambulans Öykü yarışmasına katılan ve Yılın Doktoru Seçilen Dr.Ufuk Bayraktar, Onur Ödülü verilen Eski Genel Başkan Yardımcısı Osman Nuri Kundakçı ve yarışmaya Hatay adına katılmış ATT Gül Bozkurt ve Erzin 112 ekibine teşekkür plaketi takdim edildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.