Gazeteciler Terörü kınadı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Valisi Ercan Topaca, Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğinde ilimizde gerçekleştirilen Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 6. Başkanlar Kurulu gala yemeğine onur konuğu olarak katıldı.

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun 6. Başkanlar Kurulu Toplantısı, 18-20 Mart tarihleri arasında Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya 7 federasyon ve buna bağlı 87 gazeteciler cemiyeti ve basın meslek kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Hatay’ın İskenderun ilçesine gelen cemiyet başkanları önce İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen toplantıda ise cemiyet başkanları terör olaylarını kınayan bir basın açıklaması yaptı.

Ardından Yelken Külübü’nde İskenderun Kaymakamı  Hasan Özyiğit, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu,  İskenderun Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz, Deniz Ticaret Odası Başkanı Nülent Kavsak, 1 vilayetten gelen Gazete Cemiyeti Başkanları, Federasyon üyeleri ve aileleri katıldı..

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.