Başkan Savaş, yatırımcıya Hatay’ın kapılarını açacak

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş dünyanın en büyük Gayrimenkul Yatırım ve Emlak Fuarı olarak kabul edilen MIPIM’e dünya genelinden katılan yatırımcılarla yüz yüze görüşerek Hatay’da gerçekleştirilebilecek projeler hakkında görüş alışverişi gerçekleştirdi.

“Hatay’ın ulaşım sorununu çözecek toplu taşıma sistemleri görüşüldü”

Dünya genelinden 89 ülke ve 21.500 ziyaretçi, Türkiye’den ise 821 katılımcının boy gösterdiği MIPIM’de Hatay’ı birbirinden önemli 4 mega proje ile tanıtan Başkan Savaş, uluslararası yatırımcılar ile Hatay’ın ulaşıma elverişli coğrafyasına katkı sağlayacak projeleri istişare etti.

Hatay’ın yaşanabilir bir kent olması ve modern bir ulaşımın sağlanması adına uluslararası yatırımcılar ile fikir alışverişinde bulunan Başkan Savaş, büyüyen ve gelişen Hatay’ın yoğun trafiğini rahatlatmak adına gerçekleştirilecek projeleri ele aldı.

“Hatay, yatırımcıların uğrak noktalarından biri olacak”

Hatay’ın trafik sorunlarını minimize edecek uygun toplu taşıma sistemlerini ayrıntılarıyla görüşen ve alternatifleri yatırımcılarla konuşarak kentin geleceği ile ilgili görüş birliğine varan Başkan Savaş, MIPIM’de tanıtılan projeler ile Hatay’a gösterilecek ilgi sayesinde dünya genelindeki yatırımcıların Hatay’a akın edeceğine olan inancını dile getirdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.