Bahçeşehir’e Mekanik Tasarım Ödülü

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Uluslararası bir yarışma olan First Lego League’in ‘çöpe çözüm çöple çözüm’ temalı Bilim Kahramanları Buluşuyor/FLL 12. Sezon Ankara Yerel Turnuvası, 20-21 Şubat 2016 tarihlerinde Hacettepe Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. İskenderun Bahçeşehir Okulu’nun ‘inception’ isimli robotik takımı Ankara’dan ödülle döndü.

Takım koçluğunu Fen Bilgisi öğretmeni Mahmut Reyhani’nin yaptığı takımda 6/A sınıfından Berke Aydoğan, Mehmet Ekin Derin, Ayberk Selvi, Alize Bütüner, 7/A’dan Alp Eren Cantürk, 7/B’den Zeynep Doğa Arslan, Kerem Ali Arslan, Sezai Deniz Çaypınar, Yaman Bora Otuzbir, Tarık Can Yıldırım ve 7/C sınıfından Cemre Maden yer alıyordu.
Bu yılın temasına uygun olarak geri dönüşüm üzerine bir proje hazırlayan ekip, proje hazırlıkları ve uygulaması sırasında Envitec Çevre Teknolojileri A.Ş’yle görüşmeler yapıp, katı atık fabrikasını ziyaret ettiler. Okul çevresindeki sitelerde de geri dönüşüm çalışması yürüten ‘inception’ proje sunumu ve robot performanstan 30 ekip arasında 3. oldu, ayrıca okullarına ‘Mekanik Tasarım Ödülü’ de getirdi.Pazartesi sabahı Bayrak Töreni sırasında kürsüye davet edilen takıma kupayı 4 Yaş Turuncu Sınıf öğrencilerinden Simay Reyhani verirken, takımın çalıştırıcısı ve diğer üyelerine sertifikalarını Okul Müdürü Mustafa Uçan takdim etti.

097

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.