ATSİAD GENEL KURULUNU YAPTI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği (ATSİAD), Olağan 2’nci Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Sektörlerinde başarılı, istihdam yaratan, ülke ve bölge ekonomisine katkı sunan başarılı işadamlarından oluşan Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği (ATSİAD), henüz iki yıl önce kurulmuş olmasına rağmen faaliyetleri ve sosyal sorumluluk projelerindeki etkinliğiyle göz dolduran sivil toplum kuruluşları arasında yer almayı başardı.

 

Genel Kurulda Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği (ATSİAD)’ın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: YÖNETİM KURULU ASİL Şekip ABACI, Züher BULGURCU, M.Fatih BEREKETOĞLU, Haşim SAĞIR, Gülden ÖZDEMİR, Mehmet PARLAR, Yusuf YILMAZ, Galip BİÇER, M.Ali BULUT,Mithat CERİTBİNMEZ, Salim KÖYBAŞI, Recep İNAN. 

YÖNETİM KURULU YEDEK Faruk RENDE, Nebil TABAŞ, M. Ali DOKUZOĞLU, Suphi YEŞİLDAĞ, Nihal ÇELİKEL, Yusuf GÖkay, Yusuf BELLİ, Bestami ALICI, Bülent KIRMIZIOĞLU, Ethem KARTAL, Ümit AKÇALI, Fariz NAS.

DENETLEME KURULU ASİL Zafer KUTLU, Fevzi SEVİNÇLİ, Selma TÜRKOĞLU

YEDEK Özgür YILMAZ, İsmail YAŞAR, Ali SABAHOĞLU

Genel Kurulda Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği (ATSİAD) Onursal Başkanı Duayen İşadamı Şampiyon Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Yılmaz da sağlık sorunlarına rağmen genel kurula katılınca tüm üyelerin ilgi odağı oldu.

Başkan Şekip Abacı önderliğinde hızlı ve emin adımlarla ilerleyen ATSİAD’ın olağan genel kurulu, Divan Başkanlığına Can Teymur, Mehmet Ali Dokuzoğlu ve Ali Sabahoğlu’nun oy birliğiyle seçilmesinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Genel kurulda kadınların derneğe üye olmalarını teşvik etmek amacıyla giriş aidatı 1500 TL’den 750 TL’ye düşürülmesi kararlaştırılırken, yönetim kurulu asil ve yedek üye sayısı 11’den 12’ye çıkarıldı.

Divan Başkanı Can Teymur, ekonomideki olumsuz gelişmelere paralel olarak ATSİAD üyelerinin göstermiş oldukları başarılı çalışmalara dikkat çekti ve önümüzdeki süreçte daha dikkatli olunması gerektiği uyarısını yaptı.

Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği (ATSİAD) Başkanı Şekip Abacı, bir çok etkinlik ve sosyal sorumluluk projeleriyle dolu dolu geçen iki yıllık faaliyet raporunu okudu.

ATSİAD’ın iki yıllık bütçe harcamalarını ve 2016-2017 yıllarını kapsayan bilgilendirmeyi Haşim Sağır yaparken, denetim kurulu raporu da Zafer Kutlu tarafından okunarak genel kurul tarafından ibraz edildi.

Genel kurul sonunda Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği (ATSİAD) üyeleri dernek binası önünde bir hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştirdiler.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.