İSTE Öğretim üyeleri akademik genel kurul toplantısında buluştu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) öğretim üyeleri Akademik Genel Kurul Toplantısı’nda bir araya geldi. İSTE Merkez Konferans salonunda İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli’nin başkanlığında gerçekleşen Akademik Genel Kurul Toplantısı’nda; dönem içinde geçen sürede üniversitedeki eğitim-öğretim ve araştırma konuları başta gelmek üzere, yapılan bilimsel faaliyetler gözden geçirildi ve çalışmaların daha verimli olması için yapılması gerekenler tartışıldı.

Akademik Genel Kurul Toplantısı’nda bir sunum yapan İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, İskenderun Teknik Üniversitesi’nin vizyonundan kesitler vererek; devam eden kurumsal kimlik çalışmaları, alt yapı ve üst yapıyı da içeren mastır plan çalışmaları ile stratejik plan çalışmaları hakkında bazı bilgiler paylaştı. Prof. Dr. Türkay Dereli,  “bir teknoversite olmak için yola çıktık. İnovasyonu ve teknolojiyi sadece konuşan değil, üreten-yaşayan ve yaşatan bir üniversite olmak istiyoruz. İnovasyon ve teknoloji bizim için hep ön planda olacak. Üniversite-sanayi işbirliği önceliğimiz olacak. İnovatif eğitim/öğretim ve araştırma modelleri uygulayacağız. Parmakla gösterilen bir ekolojik kampüsümüz olsun istiyoruz” şeklinde konuştu.

Program, Akademik Genel Kurul Toplantısı sonrasında öğretim üyelerinin katılımı ile gerçekleşen kokteyl ile sona erdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.