ATSİAD Üyelerinin Başkan Savaş’ı ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş 8 Ocak Cuma günü, Akdeniz Tüccar ve Sanayici İş Adamları Derneği (ATSİAD) Başkanı Şekip Abacı ve yönetim kurulu üyeleri ile dernek binasında bir araya geldi.

Kent gündemine dair önemli konu başlıklarının konuşulduğu toplantıda Başkan Savaş, dernek üyeleriyle İskenderun ve Arsuzda yapılması planlanan özel projeler ile kapsamlı hizmetler hakkında bilgiler paylaştı.

atsiad baskan savas

BAŞKAN SAVAŞ: JICA KREDİSİ İLE GELECEĞE TAŞINAN PROJELER ORTAYA KOYACAĞIZ

Gerçekleşen toplantıda, HBBnin 1 yıllık özverili çalışmaları ile hazırlanan 12 projenin sunulduğu ve bu projeler arasından kabul edilen 3 proje sonucunda almaya hak kazanılan JICA kredisinin onaylandığını dernek üyeleriyle paylaşan Başkan Savaş, böylelikle Hataya geleceğe dönük önemli projeler kazandırma imkanı yakaladıklarını ifade etti.

Ankarada İller Bankası Genel Müdürlüğü aracılığıyla JICA kredisi işlemlerinin tamamlandığı müjdesini paylaşan Başkan Savaş, böylece İskenderun ve Arsuzda hayata geçirilecek projeler için önemli bir kaynak elde edildiğini belirtti.

Hatayı modern bir görünüme kavuşturacak en değerli adımların, JICA kredisi ile daha sağlam atılacağını vurgulayan Başkan Savaş, JICA kredisinin 7 yıl geri ödemesiz, 18 yıl vadeyle ve toplamda 25 yıl içerisinde çok düşük bir faizle geri ödenebilir olduğunun altını çizdi.

ATSİAD ÜYELERİNDEN BAŞKAN SAVAŞ ÖNCÜLÜĞÜNDEKİ HBBYE TEŞEKKÜR

Hatayın gelişimi ve Akdenizin inci bir şehri olması yolunda mesai anlayışı gözetmeksizin çalışan Başkan Savaşa teşekkürlerini ileten dernek üyeleri, çok kısa bir süre içerisinde yapılanarak hizmet sunmaya başlayan HBBnin Hataya seviye atlattığını kaydettiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.