Kreş çalışanlarına “Sertifikalı Acil İlk Yardım Eğitimi”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası 20.Meslek Komitesi Aralık ayı toplantısında Kreş çalışanlarına yönelik sertifikalı Acil İlk Yardım Eğitimi yapılmasının kararını aldı.

İTSO 20. Meslek Komite Başkanı Hüseyin Tuncer, Başkan vekili Serdar Kirmit ve üyeler Levent Hakkı Yılmaz, Gülser Yiğit, Saadet Özmen, Tahsin Öztekin ve Ayşe Göndiken kararı aldılar.

Alınan karada, Kreş çalışanlarına yönelik sertifikalı Acil İlk Yardım Eğitimi verilmesiyle ilgili bir seminer verilmesi kararlaştırıldı. Alınacak bu eğitimle beraber kreş, sürücü kursları, Çocuk Bakım evlerinden  birer  çalışan, bu kurslara katılıp, akabinde Hatay İl Sağlık Müdürlüğü’nün yapacağı sınav sonrasında Acil İlk Yardım Sertifikası almaya hak kazanacaklar.

 

itso 20.meslek komite (1)

İTSO 09.Meslek komitesi toplandı

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası 09.Meslek komitesi Aralık ayı toplantısını gerçekleştirdi.  Toplantıya :  Başkan Beşir Çağan, Başkan vekili Mehmet Karaçaylı, Üyeleri Servet Ugutmen, Necat Özkaya, Gassan Kuran,  Metin Koç, Abdullah Şenöz, Bilal Akyel katıldı. İTSO 09 Meslek Komitesi  aldıkları kararla; sektör üyelerinin  yaptıkları satışlarda Temel gıda ürünlerinin K.D.V. ‘si konusunda SMMM odasından uzman bir Mali Müşavirin 09 meslek komitesi ve ilgili üyelerine bilgilendirme toplantısı tertiplenmesi için İTSO Yönetimine dilekçe sundu.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.